Valkenhof houdt herdenkingsdienst

VALKENSWAARD – In de afgelopen maanden hebben we als partners, ouders, familie, vrienden, kennissen, medebewoners, personeel en vrijwilligers afscheid moeten nemen van velen die ons dierbaar zijn. Zij overleden in covid-19 tijd met alle beperkingen die daarbij van kracht waren. Dat doet zeer en maakt het verdriet extra zwaar.

We willen daarom met elkaar stilstaan bij het leven van de overledenen en hen respectvol en in dankbaarheid herdenken. Dankbaar dat zij deel uitmaakten van ons leven, dankbaar voor hetgeen ze voor ons betekend hebben. Valkenhof heeft ervoor gekozen om deze gezamenlijke herdenking zo te organiseren dat iedereen, op afstand, erbij kan zijn: nabestaanden, medebewoners en hun verwanten, vrienden, kennissen, personeel, vrijwilligers en ieder ander die zich verbonden voelt. 

We wensen iedereen veel sterkte in het verwerken van het verdriet en hopen dat met het gezamenlijk  herdenken de goede gedachten der herinnering voor altijd in ieders harten worden meegedragen.

De herdenking kan vanaf zondag 28 juni 11.00 uur op onze website worden bekeken: valkenhof.nl/herdenkingsdienst