Online workshop voor ‘thuishelden’ 

Foto www.erhandemirci.be

PELT – Was het moeilijk om tijdens de lockdown de tijd te verdelen tussen werk en gezin? Op maandag 29 juni organiseert de gemeente Pelt hierover de online workshop ‘Thuis met kinderen in coronatijden’.  

Ouders die tijdens de afgelopen lockdown van thuis uit moesten werken, kunnen ervan meespreken: het was bij wijlen een heftige tijd. Van de ene kant was er de concentratie voor het werk maar aan de andere kant moest er ook aandacht gaan naar vaak energieke kinderen die niet naar school konden. Simpel is anders. Op maandag 29 juni om 20 uur organiseert de gemeente de online workshop ‘Thuis met kinderen in coronatijden’. Want allicht ben/was jij ook een thuisheld. Tijdens de workshop kunnen ouders (gouden) tips uitwisselen over hoe we ons beter kunnen aanpassen, mochten we de komende tijd opnieuw in dezelfde situatie terecht komen.

Ben jij ook een thuisheld?
De leukste anekdotes uit de workshop verwerkt comedian Erhan Demirci in zijn voorstelling tijdens ‘Buiten de Zinne’, op dinsdag 14 juli in CC Palethe. Dat wordt (groen) lachen met de eigen miserie. De comedyvoorstelling is hopeloos uitverkocht. Voor de workshop eind juni zijn wel nog (gratis) plaatsen. Deelnemers krijgen er een ticket voor de voorstelling van Erhan Demirci bovenop. Ben jij ook een thuisheld en wil je nuttige ideeën uitwisselen? Inschrijven kan via  www.gemeentepelt.be/thuisheld