Afscheid nemen in het hart van onze gemeenschap, De Borgh Budel

BUDEL – In deze bizarre tijd, hebben we in De Borgh onze tijd benut om naar nieuwe mogelijkheden te zoeken welke het multifunctionele centrum te bieden heeft. 

Hierdoor hebben we in de afgelopen weken ook gekeken om weer afscheidsdiensten mee te gaan organiseren. Deze hebben voorheen in de Sport- en Spelzaal plaatsgevonden en nu na de verbouwing is de Prowisezaal hier een stijlvolle, unieke en veelzijdige ruimte voor.

Samen met onze vrijwilligers hebben we proefopstellingen gemaakt, waarbij er mooie sfeerimpressies gemaakt zijn. Samen met de uitvaartverzorger, helpen we om op een waardige manier, passend bij de stijl van de overledene, een afscheid te verzorgen.

Onze zalen zijn multifunctioneel in te richten, hierdoor kunnen we zowel voor kleine als voor grotere gezelschappen een sfeervolle opstelling maken voor een uitvaartplechtigheid, waarbij we graag met meedenken om een zo persoonlijk mogelijk afscheid te organiseren.

Foto’s Jos Meusen