Knit Fashion, voor een complete outfit waarin je jezelf kan zijn 

VALKENSWAARD – Knit Fashion is al 35 jaar een vaste waarde in het centrum van Valkenswaard. Wat zoveel jaar geleden begon als een authentiek breiwinkeltje, is door de jaren heen uitgegroeid tot een charmante boetiek voor goed betaalbare damesmode. Eigenaresse Karin Roest staat, samen met haar twee medewerksters Anita en Karin (oftewel Kaat), garant voor een eerlijk advies, unieke collecties en een goede service voor en na de aankoop. 

“Ik probeer altijd om niet-alledaagse kledingstukken aan te bieden,” vertelt Karin. “Wanneer we op inkoop gaan stel ik mijn eigen collecties samen zodat ik in de winkel steeds een uniek aanbod heb. Elke 2 weken verandert de collectie!!. En dat wordt geapprecieerd door de klanten! Bovendien hou ik rekening met de wensen en vragen van mijn klanten zodat er verschillende stijlen aan bod komen.” Knit Fashion is er voor alle leeftijden. Je kan er een complete outfit shoppen. Broeken, jurkjes, blouses, truien,… maar ook accessoires zoals riempjes, sjaaltjes, sieraden… zijn er te vinden. “Onze kracht zit ‘m zeker ook in de service,” vertelt Karin verder. “We geven eerlijk advies zodat alle klanten met een tevreden en goed gevoel naar huis gaan. Door goed naar de klant te luisteren proberen we voor iedereen een kledingstuk te vinden dat volledig bij ze past. Voor ons is het namelijk belangrijk dat ze stijlvol voor de dag kunnen komen, maar nog steeds zichzelf kunnen zijn.” 

Knit Fashion opende 35 jaar geleden zijn deuren. Bijna 14 jaar geleden nam Karin de fakkel over van eigenaresse Els en kon Karin haar eigen draai geven aan de winkel. Toch is Els, ondertussen een goede vriendin van Karin, nog regelmatig in de winkel te vinden. In de winkel zijn diverse maten te vinden, gaande van maat 34 tot en met maat 54. “Onze doelgroep is erg ruim,” legt Karin uit. “Niet enkel wanneer het aankomt op de maten, maar ook de leeftijden van onze klanten zijn heel divers. Zo kan iemand van 18 jaar hier een leuk setje scoren, maar iemand op hogere leeftijd zal hier eveneens zijn stijl vinden.” 

Ondank dat COVID-19 en de bijbehorende maatregelen voor een paar rustigere maanden zorgden bleef de positiviteit overheersen, vooral vanwege de vele hartverwarmende reacties en steunbetuigingen van klanten.

Sommige klanten dachten zelfs zo mee, dat ze alvast cadeaubonnen bestelden voor latere aankopen. Samen met het topteam merken ze nu dat er weer meer beweging komt in Valkenswaard en in hun fijne winkeltje in het bijzonder. 

Knit Fashion is gelegen aan de Eindhovenseweg 6 in Valkenswaard. De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Voorlopig zijn ze maandag gesloten en zijn er ook nog geen koopavonden.