Baderie Alwako: waar keuze, kwaliteit en service voorop staat 

VALKENSWAARD – Met ruim 40 jaar vakmanschap is Baderie Alwako in Valkenswaard de perfecte partner voor uw nieuwe badkamer. Dit bedrijf biedt naast een ruim en kwalitatief aanbod voor alle woontypes, ook een complete service van A tot Z, gepaard met de nodige professionaliteit en creativiteit. Een bezoek aan de uitgebreide showroom is zeker de moeite waard! 

De showroom aan de Hazestraat in Valkenswaard, waar ruim 25 complete badkamers opgesteld staan, laat meteen de veelzijdigheid van Baderie Alwako zien. Badkamers in diverse stijlen, voor alle oppervlakken en voor ieders budget. U wordt er ontvangen door een van de drie verkoopadviseuses, Chantal, Esther en Annemarie. Verkoopadviseuse Chantal geeft graag een woordje uitleg: “We willen  iedere klant de mogelijkheid geven om rustig een kijkje te nemen en zijn eigen wensen en ideeën te communiceren. Daarom werken we vaak op afspraak, maar wie zo eens wil binnenlopen in de showroom is natuurlijk ook van harte welkom!” Chantal vertelt verder: “Wij bieden een compleet pakket aan: alles kan van A tot Z door ons geregeld te worden. Denk aan het tegelwerk, de installatie, het afwerken van de plafonds,… Wij kunnen het allemaal verzorgen. In de showroom hebben we aparte afdelingen met accessoires, tegels, kranen,… en dankzij de handige staaltjes krijg je meteen een goed beeld van hoe bijvoorbeeld een tegel tot zijn recht komt in de badkamer van uw dromen.” 

Alle klanten kunnen tijdens het traject rekenen op één aanspreekpunt die het volledige dossier op de voet volgt. Samen met de klant wordt er eerst een ontwerp op maat gemaakt. “In veel gevallen kunnen we dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste innovaties het ontwerp aanvullen met bijvoorbeeld creatieve opbergoplossingen en alternatieven waar de klant zelf nog niet bij stil had gestaan. Zo komen we samen tot het perfecte ontwerp. Dit wordt meteen visueel gemaakt middels een 3D tekening, waardoor je een goed beeld hebt van hoe de badkamer eruit zal komen te zien.” 

Daarna gaat het project van start. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en alle details worden op punt gezet zodat de professionele vakmannen van Baderie Alwako aan de slag kunnen. “Wij kunnen alle werken uit handen nemen, en aangezien we aangesloten zijn bij Baderie mogen we maar liefst 5 jaar garantie geven op alle uitgevoerde werken en badmeubels.” Na de oplevering komt er altijd nog een medewerker ter plaatse om alles te controleren, een oplever-pakket af te geven en nog enkele tips te delen omtrent het onderhoud van de nieuwe badkamer. “Service voor, tijdens en na de verkoop dragen we hoog in het vaandel,” besluit Chantal.  Baderie Alwako werkt samen met tal van gerenommeerde merken zoals Grohe en Geberit maar ook het eigen Baderie huismerk is populair. 

De medewerkers wonen regelmatig cursussen en beurzen bij waardoor ze volledig op de hoogte zijn van de nieuwste innovaties en mogelijkheden. “Een populaire trend is het integreren van wellness-elementen in de badkamer. Zo is er de Sunshower die je douche omtovert tot een infraroodcabine. Kennismaken met deze nieuwe accessoire voor uw douche kan in onze showroom!,” aldus Chantal. 

Baderie Alwako 

Hazestraat 51 

5555 AB Valkenswaard 

www.alwako.nl/baderie

Tel. 0031 40 204 8624