Lexke Theatercafé met vertrouwen naar het volgend seizoen

BUDEL – Langzaam worden de Coronaregels versoepeld. Voorzichtig kijken we weer naar de toekomst. Ook Lexke Theatercafé is de afgelopen maanden hard bezig geweest met het zoeken naar mogelijkheden om het volgende seizoen weer mooie voorstellingen op de planken te brengen.

Helaas bleek het niet mogelijk om de  laatste voorstelling van het seizoen op 16 mei te laten doorgaan. Gelukkig is het wel gelukt om deze voorstelling te verplaatsen naar het volgende theaterseizoen. Spruijt en Opperman staan nu gepland op zaterdag 3 april 2021. 

De kaartjes van 16 mei 2020 blijven geldig, dus bewaar deze goed! Daarnaast heeft Lexke Theatercafé voor het nieuwe theaterseizoen nog vier mooie voorstellingen kunnen boeken. Momenteel zijn wordt overleg gevoerd met de artiesten of ze in het najaar willen spelen met de huidige financiële en sociale beperkingen.  Lexke Theatercafé werkt aan een oplossing om volgens de regels van het RIVM haar voorstellingen op het podium te kunnen brengen en zij hebben er vertrouwen in dat het gaat lukken. Uiteraard wacht u als bezoeker op duidelijkheid en het streven is om dat zo snel mogelijk te kunnen geven. De realiteit is helaas dat alle informatie die nu gegeven wordt  onder voorbehoud is.  Alles hangt af van de ontwikkelingen van de komende maanden.  In ieder geval  doet Lexke Theatercafé haar best om er, met alle beperkingen,  weer een prachtig seizoen van te maken. Dat het anders gaat zijn dan men gewend is, dat staat vast.  Maar ook met de nodige aanpassingen is het  mogelijk om weer mooie voorstellingen te laten zien. Binnenkort volgt weer wat meer nieuws. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en geduld.