Samen gezond – Samen sterk

WEERT – De binnenstad van Weert hanteert sinds 20 mei weer de reguliere openingstijden. Ondernemers in de Weerter binnenstad grijpen de versoepelde maatregelen omtrent het coronavirus aan om zich vol enthousiasme te herpakken en reguliere openingstijden te herstellen. De binnenstad hanteert vanaf heden weer de standaard koopavonden en geplande koopzondagen. Wij van de Muntpassage doen er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. In lijn met het advies van het RIVM hebben wij samen met onze winkeliers de nodige maatregelen getroffen om dit mogelijk te maken zo staan op diverse locaties desinfectiezuilen, we vragen je om rechts te houden en 1,5 afstand te houden. Onderstaand vind je de maatregelen die gelden in de openbare gebieden van het winkelcentrum, volg ook te allen tijde de regels die specifiek toegepast worden in de winkels zelf.