Zelfhulpboek “De jongen met de goedkope loopschoenen”

REGIO – Bjorn Kiggen groeide op in Kaulille en had als kind erg veel last van paniekaanvallen. Zo erg zelfs dat deze aanvallen zijn zijn leven bijna compleet verwoest hadden toen hij de leeftijd van 19 bereikte. Toch vond Bjorn de kracht en de moed om uit deze situatie te komen en ondertussen heeft hij zowel privé als in zijn carrière geluk gevonden. Onlangs vond hij de tijd om zijn strijd vast te leggen in de vorm van een boek. “Ik doe dit om anderen moed te geven en ze te laten beseffen dat hoe slecht het ook met je gaat, het altijd beter kan worden!” aldus Bjorn. “Bovendien geeft dit boek ouders en familieleden van personen die te maken hebben met angststoornissen een kijk in de wereld van iemand die hieraan lijdt. Mijn missie is te voorkomen dat jongeren en volwassenen hetzelfde moeten meemaken als ik.” Bjorn Kiggen is afkomstig uit Kaulille maar woont al jarenlang met zijn vrouw en twee zonen in het Duitse Hamburg. Het zelfhulpboek “De jongen met de goedkope loopschoenen’ is verkrijgbaar via Amazon.com of stuur een mailtje naar bjornkiggen@hotmail.com De winst van het boek gaat naar een goed doel.