De inschrijving voor KVW Budel is geopend!

BUDEL – Ondanks de bizarre tijd waarin we leven is het KinderVakantieWerk Budel toch gelukt om activiteiten te bedenken en te organiseren voor de kinderen uit de groepen 3 t/m 8! Helaas niet de bekende activiteiten zoals een Spektakeldag of een Avondwandelvierdaagse, maar nieuwe activiteiten die haalbaar zijn en passen binnen de richtlijnen van het RIVM. Zeker net zo leuk! Zo kunnen de basisschoolleerlingen toch deelnemen aan activiteiten van het KVW tijdens de zomervakantie.
Het programma:

5-6-7 augustus: De Goed/Fout dagen bij de blokhut op de Berg in Budel.

12 augustus: KVW zeskamp 

16 augustus: De KVW spelen 

Dit jaar krijg je geen programmaboekje in de hand, maar is er een programmaboekje op de website! Voor meer informatie over onze activiteiten, hoe je je moet inschrijven en over de richtlijnen van onze activiteiten kijk je op www.kvwbudel.nl De inschrijfperiode is van woensdag 24 juni t/m vrijdag 10 juli. Stichting KVW Budel hoopt dat er veel inschrijvingen komen, zodat de kinderen samen nog een toffe zomer kunnen beleven!