Geen Rock Monsieur, Groene Halve Marathon en Hamonttisser

HAMONT-ACHEL – Traditiegetrouw gonst het tijdens het tweede weekend van september van een gezellige bedrijvigheid in Hamont-centrum. Voor de liefhebbers van de stevigere muziek en een lekker bijhorend pintje is Rock Monsieur op zaterdag een jaarlijks hoogtepunt. Op zondag geven alle verenigingen present om tijdens Hamonttisser zowel op het podium als in de randanimatie op het plein en straten een topdagje te beleven waar jong en oud steeds weer naar uitkijkt. En dit alles in de sportieve combinatie met de Groene Halve Marathon waar de Hamont-Achelse sportschoenen, en die van ver daarbuiten, massaal worden aangetrokken.

Helaas steekt de huidige Covid 19-pandemie dit jaar een stevig stokje in de wielen van al deze activiteiten. Want dit alles veilig en verantwoord organiseren volgens de voorschriften is gewoonweg niet mogelijk. Zowel vzw Soundclash, vzw Groene Halve Marathon en de werkgroep Hamonttisser beslisten daarom met pijn in het vrijwilligershart om de edities van 2020 te schrappen en noodgedwongen een jaartje over te slaan.

Vzw Soundclash, vzw Groene Halve Marathon en de werkgroep Hamonttisser wensen iedereen een erg fijne – maar vooral – gezonde zomer. Graag tot in 2021!

Hamonttisser 2019