JAVO Toegangstechniek, Uw ervaren slotenmaker en beveiligingsspecialist

HAMONT – De vakantieperiode is aangebroken en na weken thuis te zijn gebleven durven we ons kot weer meer en meer te verlaten. Mensen van slechte wil weten dat ook, met als gevolg een toenemend aantal inbraken. Wil je voorkomen dat er tijdens je vakantie of uitstapje bij je ingebroken wordt, dan kun je het eventuele indringers maar beter moeilijk maken.

Jan Peeters, zaakvoerder van JAVO toegangstechniek, legt uit dat goed sluitwerk het allerbelangrijkste is om je huis te beveiligen, het is de eerste en enige fysieke weerstand tegen indringing in uw woning! Camera- en alarmsystemen hebben zéker hun waarde als aanvulling en registratie. De combinatie is ideaal. Bij moderne woningen is het sluitwerk meestal wel min of meer orde, maar bij oudere woningen voldoet het vaak niet meer aan de eisen van deze tijd. In ieder geval is een analyse nooit een slecht idee.

Buiten goed sluitwerk heeft Jan Peeters nog wat tips voor bewoners om hun woning even met een gerust hart achter te laten.

Laat je huis altijd bewoond lijken! Door buren te vragen om de brievenbus regelmatig leeg te maken of gebruik maken van nieuwe technieken. Je kunt bijvoorbeeld tijdschakelaars op je radio en/of verlichting installeren die automatisch aanspringen op een gewenst tijdstip, dit kan eventueel ook met een App op je gsm.

Zorg dat je sluitwerk in orde is! Je kan bij JAVO toegangstechniek een afspraak maken voor een analyse waarbij Jan of zijn zoon Milan,die ook in het bedrijf werkzaam is, samen met u een ronde door uw huis maken om te zien wat de pijnpunten zijn en wat voor verbetering vatbaar is. Dit wordt dan gekoppeld aan een vrijblijvende offerte, die dan besproken en eventueel gedemonstreerd kan worden in de toonzaal. 

Meld je aan bij een Whatsapp-groep en/of installeer een alarm-of camerasysteem! 

Het zal niet altijd een inbraak voorkomen, want veel inbrekers komen niet uit de regio en laten zich niet weerhouden door een alarm of camera, nogmaals, de combinatie is ideaal maar eerst buitenhouden! En een beetje gemeenschapszin kan ook zeker verschil maken.

JAVO toegangstechniek levert een full-service in beveiligingsoplossingen, zowel voor bedrijven, (zorg)instellingen als particulieren.  Ze maken gebruik van innovatieve systemen in toegangsbeheer, maar ook als slotenmaker heeft Javo zijn strepen reeds verdiend. Ze bieden al 20 jaar toegangs-en beveiligingsoplossingen op maat en kunnen meestal heel snel leveren met een magazijn waar ze een ruime stock in voorraad hebben. Buiten Hamont-Achel en de omliggende plaatsen in de regio hebben langzamerhand mensen door heel België, maar ook Nederland Javo als betrouwbare partner ontdekt. De prijzen zijn dan ook altijd zeer correct. 

Nieuw in het aanbod zijn automatische motoren op poorten die bedienbaar zijn middels een afstandbediening, codeklavier of wifi. Ze hebben oplossingen die toepasbaar zijn op binnen- en buitendeuren, hekwerken, garagedeuren en poorten. Je kunt ook eens bij de winkel binnenlopen om te zien wat voor service Javo verder nog kan bieden, want ook voor het laten bijmaken van een sleutel of het laten plaatsen van een safe zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Voor een vrijblijvende afspraak kunt u bellen of mailen naar onderstaand telefoonnummer of mailadres. De openingsuren van de toonzaal aan de Molenwiekstraat 11/A te Hamont zijn:maandag 9.00 – 12.30 uur; woensdag 14.00 – 19.00 uur; zaterdag 9.00 – 12.30 uur of op afspraak via 0032 11 60 43 31 of e-mail info@javotoegangstechniek.be