Daglenzen ideaal om te dragen tijdens vakantie, uitgaan of sporten

BUDEL – Daglenzen zijn zachte contactlenzen waarvan u iedere dag een nieuw paar in moet doen. Voor wie wil wennen aan contactlenzen en graag afwisselt met een bril, zijn dit de perfecte lenzen. Daglenzen zijn ideaal om in de zomer mee te nemen op vakantie. Ze zijn eenvoudig in gebruik, comfortabel, hygiënisch en maken uiteraard het meenemen van lenshouders en vloeistof overbodig. Dit is handig voor brildragers die goed willen zien tijdens het sporten of zwemmen. 

Ervaar de vrijheid van nachtlenzen

Nachtlenzen draagt u als u slaapt. Terwijl u slaapt, corrigeren de lenzen uw ogen. Als u wakker wordt doet u de lenzen uit en kunt u overdag scherp zien zonder bril of lenzen. Een goede oplossing wanneer u vaak last heeft van droge ogen! Maar ook ideaal om vrijuit te kunnen sporten, mee te nemen op vakantie of als u gewoon geen bril wilt. Nachtlenzen geven u comfort en vrijheid wanneer dit het belangrijkst is, namelijk als u wakker bent.

Nachtlenzen kunnen een goede oplossing zijn voor:

mensen met droge of gevoelige ogen

tieners

mensen die veel lezen of computeren

mensen die last hebben ven stofjes achter hun lenzen of in een ruimte met airco werken

actieve mensen, sporters en in het bijzonder beoefenaars van contactsporten

mensen die geen laserbehandeling kunnen of willen ondergaan

mensen die last hebben van hooikoorts

Nederland kent al heel veel contactlensdragers. Er zijn echter veel meer mensen geïnteresseerd in het dragen van contactlenzen mits deze het beloofde comfort en gemak bieden. Maak een afspraak met een contactlensspecialist van Oogwereld Philip, Nieuwstraat 15 in Budel, om u te laten informeren over welk type contactlens het beste past bij uw ogen, wensen en levensstijl of dat van uw kinderen.