Vrouwen van Nu Cranendonck

BUDEL – Nu de regels weer iets versoepeld zijn, willen ook de leden van Vrouwen van Nu Cranendonck de draad weer oppakken. Zij willen onder meer gaan wandelen. Dames die er weer zin in hebben en het weer aandurven, kunnen mee op woensdag 15 juli. Het vertrek is om 13.00 uur achter De Borgh in Budel. Men gaat met de fiets naar Dorplein. Leden die graag mee gaan wandelen maar liever niet met de fiets meegaan, kunnen dit kenbaar maken zodat er met de auto gereden kan worden. Degene die met de auto mee wil rijden is verplicht om een mondkapje te dragen. Verder moeten de deelnemers zich wel aan de maatregel houden, dus bij koorts, verkoudheid, hoesten: thuis blijven. Aanmelden kan t/m 12 juli bij Toos v Hunsel via telefoon 0031 495 493813 of via e-mail pauw.vanhunsel@hotmail.com Aanmelden kan ook bij Mariet de Laat. Tel. 0031 495 493445 en per e-mail:  wimdelaat13@gmail.com