Trefpunt ’t Buuls Zitje weer open!

BUDEL – Vanaf woensdag 1 juli zijn de deuren van ’t Buuls Zitje weer open na een sluiting van bijna 4 maanden. Het maximale aantal bezoekers werd de eerste ochtend al bereikt en iedereen ging al snel met elkaar in gesprek. De wekelijkse lunch was meteen volle bak en bij de schildersgroep was ook elk plaatsje bezet. Gezegd moet worden dat een deel van de vaste lunchgroep de afgelopen 14 (!) weken werd verwend door Jacqueline en Marion met een gratis soepje aan hun voordeur. Jacquelien heeft van elke vaste lunchbezoeker een telefoonnummer en zal iedereen zelf benaderen voor een goede indeling van de lunchplaatsen. Mochten er zich nieuwe mensen voor de lunch willen aanmelden dan moeten ze zich eerst even op de donderdag opgeven bij Jacqueline zodat ze mee opgenomen worden in de lunchlijst of bellen naar ’t Buuls Zitje. Er mogen ‘maar’ 6 bezoekers per dagdeel binnen zijn. De activiteiten zoals kaarten, rummicub, knutselen en Repair Café worden nog even uitgesteld. ’t Buuls Zitje is iedere werkdag geopend en er zijn drie dagdelen dat je het trefpunt kunt bezoeken: van 10.00  tot 12.00 uur, van 12.45  tot 14.15 uur en van 14.30 tot 16.00 uur. Alleen op donderdag is er een lunch van 12.15 tot 14.15 uur en vrijdagmiddag is de schildermiddag van 13.00 tot 16.00 uur. Wel even inschrijven op de lijst bij de voordeur voor elk dagdeel of bellen naar ’t Buuls Zitje via tel. 0031 6 10227398, tijdens openingstijden. Maar je kunt natuurlijk altijd even binnenkijken en is het aantal van 6 bezoekers niet bereikt dan kun je zo aanschuiven! Wil je je opgeven voor de schildermiddag dan kun je bellen naar Kitty Arets 0031 6 30447705 (ook voor algemene informatie) . Je vindt ’t Buuls Zitje nog altijd op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 naast de foyer in MFC De Borgh.