Filmtheater De Hofnar

VALKENSWAARD – In juli vertonen we in Theater De Hofnar diverse films, waaronder de film ‘A Beautiful Day in the Neigborhood’. Deze film draaien we van donderdag 23 tot en met zaterdag 25 juli op middagen en avonden in onze knusse theaterzaal.

Acteur Tom Hanks speelt de rol van Mister Rogers in ‘A Beautiful Day in the Neighborhood’. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de vriendschap tussen de beroemde presentator Fred Rogers en journalist Tom Junod (Matthew Rhys).

Mister Rogers (Tom Hanks) meets journalist Tom Junod (Matthew Rhys) in TriStar Pictures’ A BEAUTIFUL DAY IN THE NEIGHBORHOOD.

Over ‘A Beautiful Day in the Neighorhood’
Fred Rogers is een geliefd presentator van Amerikaanse kinderprogramma’s op tv, het meest bekend van Mister Rogers’ Neighborhood. Journalist Lloyd Vogel gelooft niet dat de man in het echt net zo vriendelijk en onzelfzuchtig is als in zijn shows. Als journalist Lloyd Vogel te horen krijgt dat hij de presentator moet interviewen voelt hij zich een beetje beledigd. Zijn verwachtingen van het gesprek zijn laag, maar Rogers ontvangt hem vol warmte en respect. Langzaam brokkelt het cynisme van Lloyd af.

Binnenkort staat ook het filmprogramma van augustus online! Houd onze website, www.hofnar.nl, goed in de gaten.