Handbalkamp Sporting Pelt

PELT – Afgelopen week had er weer een sportkamp van Sporting Pelt plaats, dit jaar in de Bemvoort. Op dinsdagmorgen zorgde Violetta ervoor dat de eerste spierpijntjes werden weggewerkt via de gezamenlijke ochtendgymnastiek met jong & oud! Dinsdag kwam er ook  “groter” bezoek voor de “kleinere” handbalvedetten: enkele spelers van de eerste ploeg! Louis, Door, Nick en Vlatko kwamen langs en organiseerden een “Penalty Cup”.

Dorijan & Toon waren de winnaars en kregen een getekend T-shirt mee naar huis. Op woensdag werd Zwembad Lago Dommelslag bezocht. Vrijdag was het alweer de laatste dag… time flies when you’re having fun! De vermoeiende, maar zeer plezante handbalweek werd deze namiddag afgesloten met de speeltuin, een fotozoektocht & beachhandbal. De oudsten speelden ook nog een potje netbal.Het was een superfijne week waar er enerzijds fijn getraind werd in twee verschillende leeftijdsgroepen en anderzijds met leuke nevenactiviteiten verbroederd werd tussen jong en oud! Bedankt Gilles, Violetta, Ingrid en Björn voor deze fantastische Sporting-week!