Een ‘Franse’ middag op Wijngoed Zurrick

SOERENDONK – Wijnbouwer-wijnmaker Henk Aarts heeft de wijn van 2019 in de fles, dus tijd voor een lezing met proeverij ‘coronaproef’ op zaterdag 1 augustus! Om 15.00 uur start hij met een verhaal over het verleden én de toekomst van wijnbouw in de lage landen. Natuurlijk laat Henk zijn verhaal vergezellen door de twee wijnen uit 2019 van Wijngoed Zurrick, een monocépage van de druiven Johanniter en Souvignier Gris. Je bent welkom vanaf 14.30 uur om vooraf de wijngaard te bekijken. Om 15.00 uur wordt er geproefd en verteld. Even lekker ertussenuit in eigen land met de sfeer van Frankrijk.

Om de lezing bij te wonen dien je je aan te melden op [email protected] Dit is noodzakelijk omdat er maar voor 18 personen plek is gezien de coronamaatregel. Laat ook in de mail even weten met hoeveel personenen je wilt komen. Vol is helaas vol, maar bij voldoende aanmeldingen zal de lezing op zaterdag 8 augustus worden herhaald.

De lezing kost €10 (inclusief twee glazen wijn en rondleiding in de wijngaard) die je kunt voldoen bij aankomst. De wijngaard is gelegen aan het karrenspoor de Stallekes in Soerendonk. Inrit van het pad is tussen Zitterd 28-30 (werkplaats autoschadebedrijf Schrurs). De wijngaard wordt aangegeven met borden en vlaggen.