Nieuwe films online Theater De Hofnar

VALKENSWAARD – Voor eind juli en augustus hebben we nieuwe films geprogrammeerd. Van drama tot thriller en van komedie tot familiefilm. Kom deze zomer gezellig met je kennissen, vrienden of met het hele gezin naar een van onze films in De Hofnar. Hieronder lichten we twee films voor je uit: Rundfunk: Jachwachter (29, 31 juli en 1,4 augustus) en Little Women (28,30,31 juli en 7,19 augustus). Kijk op www.hofnar.nl voor het hele filmprogramma.

Rundfunk: Jachtwachter

De keihard werkende Wachtopzichter (Yannick van de Velde) runt zonder hulp camping HIVO. De komst van de ex-wereldster Ronnie Bosboom Jr. (Tom van Kalmthout) lijkt een zegen, maar wanneer hij op de vlucht blijkt voor gevaarlijke criminelen, moet het duo er alles aan doen om de camping te redden. En dat met de nodige humor.

Little Women
Little Women is geregisseerd door Greta Gerwig (Lady Bird) en gebaseerd op het beroemde gelijknamige boek van Louisa May Alcott. Het tijdloze en nog altijd actuele verhaal van Little Women gaat over het leven van de zussen March. Deze vier jonge vrouwen zijn allen vastberaden om hun leven op hun eigen manier te leven en hun dromen na te streven.

Kaarten bestellen

Het bestellen van filmkaarten kan alleen online via www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is tijdens de zomervakantie gesloten tot en met zondag 23 augustus. Vanaf 24 augustus zijn we op werkdagen van 13.00 uur tot 17.00 uur weer geopend. Voor vragen tijdens de zomervakantie kun je mailen naar [email protected] 

Foto cc hofnar

Foto cc hofna