Raadpop 21

REGIO – In het weekend van 4 en 5 juni 2021 vindt op het Raadhuisplein in Nederweert alsnog de 6e editie van Raadpop plaats. Door de Corona crisis en het verbod op grootschalige evenementen kon om begrijpelijke redenen Raadpop 2020 niet doorgaan. We hebben jullie even om geduld moeten vragen zodat we op de achtergrond alle voorbereidingen konden treffen, maar inmiddels kunnen we goed nieuws melden. Het volledige programma van Raadpop 2020 wordt meegenomen naar 2021. Ook de Nederlandse top bands Racoon, Di-Rect, Maan en Nona komen volgend jaar dus terug.

Daarmee wordt de samenwerking tussen Raadpop (Nederweert) en Bospop (Weert) dus ook voor 2021 gecontinueerd. In afwijking van voorgaande jaren zal op vrijdag 4 juni de line up gehost worden door Bospop, voor dit programma wordt entree gevraagd. Dit in tegenstelling tot de gratis toegankelijke zaterdag van Raadpop.

De nieuwe tickets zijn vanaf vandaag te koop via de website www.raadpop.nl.

Met het volledig doorplaatsen van het oorspronkelijke programma naar Raadpop 2021, blijven reeds gekochte tickets geldig voor de 2021 editie. We sluiten ons dus aan bij het branche brede initiatief “bewaar je ticket en geniet later”. Wil je toch liever je ticket inleveren, dan is dit de komende 2 weken mogelijk via Eventix. Kaartkopers ontvangen hiervoor een email. Je ontvangt dan je geld terug.

Programma

Op vrijdag 4 juni gaat het terrein om 15.30 uur open en start het programma om 16.30 uur met de jaren ’70 en ’80 tributeband FEVER OF LIFE. Daarna is het de beurt aan de THE HILLBILLY MOONSHINERS gevolgd door de talentvolle NONA met haar negenkoppige band. NONA stond met haar catchy popsongs al op grote festivals als Bospop, Parkpop en Down the Rabbit Hole. De klappers van de dag zijn de mannen van RACOON en DI-RECT.

Racoon zal ongetwijfeld haar hitsingle ‘Het Is Al Laat Toch’ laten horen en verder putten uit haar bekende repertoire zoals ‘No Mercy, Love You More en Oceaan’. Di-rect zal alle rockregisters opentrekken waarbij o.a. de hits ‘Times are Changing, This Is Who We Are en Inside My Head’ niet zullen ontbreken. ‘

Zaterdag is de entree gratis en start het programma om 17.00 uur met de hitgevoelige  muziek van SANDY BLOOM & BAND, gevolgd door RIVALS. Deze jongens zijn besmet met het Kensingtonvirus en spelen al hun hits tot in de finesses na. Vervolgens beweegt het programma in de professionele richting met THE OVERSLEPT, RILAN & THE BOMBARDIERS en als absolute uitsmijter MAAN. Na het winnen van The Voice of Holland is Maan de Steenwinkel niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. In 2019 wint  Maan een Edison muziekprijs voor Beste Pop Single van 2019. Met de songs ‘Zo Kan Het Dus Ook’ en vooral ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ verovert Maan de harten van menig popliefhebber.

We danken jullie voor je steun! Samen maken we er volgend jaar alsnog een te gek feest van! #StaySafe.