Slaapcenter Verweijen, 3 etages slaapcomfort 

BUDEL – Een goede nachtrust is van groot belang voor uw gezondheid. En dat weet het team van Slaapcenter Verweijen in Budel! Zij volgen dan ook alle nieuwste innovaties op het gebied van slapen op de voet, zodat u er verzekerd bent van de beste producten tegen de beste prijzen! Bent u op zoek naar een boxspring, ledikant, bedbodem of matras dat volledig past bij uw lichaamsbouw en slaapgewoonten? Laat u adviseren bij Slaapcenter Verweijen. Met drie etages vol slaapcomfort en een ruim aanbod aan bekende merken van slaapsystemen bent u hier aan het juiste adres. 

Bezoek Slaapcenter Verweijen aan de Dr. A. Mathijsenstraat 8 in het centrum van Budel. U kan ook altijd een afspraak maken via tel. 0031 495491397. Meer informatie? Surf naar www.slaapcenterverweijen.nl of kijk op Facebook: Slaapcenter Verweijen.