Optiek Geenen, want uw ogen verdienen deskundige zorg 

ACHEL – Bij Optiek Geenen bent u verzekerd van een persoonlijke service, een ruim en eigenzinnig aanbod in verschillende prijsklassen en een deskundig advies op maat van uw ogen. Zaakvoerder Christof Geenen opende 12 jaar geleden zijn eigen winkel aan de Dorpsstraat in Achel en dankzij zijn expertise op het gebied van brillen, zonnebrillen, contactlenzen en hoorapparaten bent u hier zeker aan het juiste adres. Zowel voor, tijdens als na uw aankoop kan u bij Optiek Geenen rekenen op een correcte service. Denk aan een precieze oogmeting vooraf, bijkomend advies en reparaties. 

Maak een afspraak via tel. 0032 11 767438 of loop eens binnen in de winkel aan de Dorpsstraat 38 in Achel. Voor meer informatie surf naar www.optiekgeenen.be of kijk op Facebook: Optiek Geenen