Hervatting fietsseizoen 2020

ST-HUIBRECHTS-LILLE – Nu de Corona cijfers dalen en alles weer wat veiliger aanvoelt  wil WTC ‘Allemaal op de Fiets’ het 45ste fietsseizoen voor een tweede maal hervatten. Het spreekt voor zich dat de Corona-maatregelen zullen gerespecteerd worden. De fietsers hopen dat ze tot het einde van het fietsseizoen (eind oktober) kunnen blijven fietsen zodat de leden fit en wel de winterstop in kunnen. Door het bestuur is intussen beslist om aan ieder lid de jaarlijkse terugbetaling van de waarborgsom te doen ongeacht het aantal deelnames. Zo wil ze voorkomen dat leden die het nu in groep fietsen niet veilig en gezond vinden zich ook niet verplicht moeten voelen om een risico te nemen om het verdere seizoen af te werken. De wielertoerclub hervat dus op zondag 6 september om 8.30 uur op het dorpsplein van St-H-Lille voor een tocht van 85 km. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA