KNVB bekertoernooi Rood-Wit’67/Plus

BUDEL-DORPLEIN – Op 8 maart van dit jaar speelde Rood-Wit’67/Plus voor het laatst een competitiewedstrijd. Afgelopen zondag was het eindelijk weer eens zover en ging het ergens om. De bekerwedstrijd tegen FC Cranendonck en meteen een derby. Het werd tegen 4e klasser FC Cranendonck een kleine nederlaag. Een gelijkspel zou meer op zijn plaats zijn geweest. Het eerste kwartier was voor de Rood Witters. Er ontstonden enkele kansjes maar in de 15e minuut scoorde FC Cranendonck door van de Wildenberg die een voorzet van rechts vrij in kon koppen. In de 23e minuut werd Robin van Vuurden goed vrij maar zijn schot werd goed gestopt door de FC Cranendonck keeper. In de 32e minuut werd Robin wederom goed aangespeeld door Jelle van der Kruijs. Robin omspeelde de keeper en kon zo de gelijkmaker intikken. Het spel ging op en neer maar 5 minuten vóór rust werd het toch 2 – 1 door een doelpunt van Van Meijl. In de tweede helft probeerde Rood-Wit’67/Plus nog gelijk te maken maar  FC Cranendonck gaf echter weinig meer weg en waren zelfs nog gevaarlijk met uitvallen, maar het bleef bij 2-1. Zondag speelt Rood-Wit’67/Plus thuis tegen SSE, aanvang 14.30 uur. Dit betreft de 2e wedstrijd om de KNVB beker.