T-Force start nieuwe dansgroep voor volwassenen

BUDEL-SCHOOT – Sinds september 2019 is dansvereniging T-Force in Budel-Schoot gestart met een groep voor volwassenen. Op muziekstijlen van African tot Zumba wordt wekelijks op dinsdagavond van 20.00 uur – 21.00 uur een work-out gegeven. Door het enthousiasme in de groep is dit een groot succes geworden. Wegens corona-omstandigheden wordt tijdelijk uitgeweken naar een nieuwe locatie, maar we dansen door! Vanaf september wordt een 2e groep gestart op vrijdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur. Heb je zin om met ons mee te dansen? Je bent van harte welkom tijdens onze work-outs.  Ook onze jeugdgroepen starten weer met de dansen. Op vrijdagmiddag vanaf 15.45 uur wordt er les gegeven. Kinderen die het leuk vinden om een kijkje te komen nemen tijdens een van onze lessen of mee te komen dansen, zijn van harte welkom!  Wil je een keer komen kijken of mee komen dansen, graag even contact opnemen met 0031 6-11922413. Voor informatie kun je ook kijken op de website: https://t-forcebudelschoot.nl