Musical in Theater De Hofnar

VALKENSWAARD – Alfred van den Heuvel en Doris Baaten zijn samen te zien in ‘Een leven samen’, een intieme en liefdevolle musical gemaakt in een tijd die wel wat intimiteit en liefde kan gebruiken. Op zondag 20 september kun je in Theater De Hofnar genieten van Alfred van den Heuvel, Doris Baaten, Alexandra Alphenaar en Ara Halici in de musical ‘Een leven samen’.

Julius en Ina zijn een jaar of zeventig en wonen al een tijdje in een verpleeghuis. Julius was vroeger tekenaar. Ina ging voor het gezinsleven. Ze delen een leven samen. Maar dat weten ze niet meer zo goed. Iedere morgen ontmoeten ze elkaar voor het eerst. Delen ze hoogte- en dieptepunten van hun gezamenlijke leven. Maken ze ruzie. Hebben ze eindeloze gesprekken en hoogoplopende discussies. En worden ze verliefd. En iedere avond nemen ze afscheid van elkaar en vergeten ze de ander. Om de dag erna opnieuw verliefd te worden. Bestel jouw kaarten via hofnar.nl. Heb je vragen, bel dan naar onze kaartverkoopbalie (ma t/m vr 13.00-17.00 u) tel. 0031 40 2074020 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

Foto Een leven samen – Foto: Annemiek van der Togt