Mamma Mia Komt op Tegen Kanker 

HAMONT – Op zaterdag 29 augustus organiseerde Bettina Schnell, eigenaresse van Gelateria Mamma Mia in Hamont, een muzikaal evenement voor het goede doel. Niet evident ten tijde van corona, maar dankzij de getroffen maatregelen kon alles volledig corona-proof verlopen en werd er een mooie som opgehaald voor het Kom op Tegen Kanker fonds. Onder de noemer ‘Mamma Mia Geluksmomentjes’ organiseerde Bettina samen met een groep enthousiaste vrijwilligers en medewerkers, een gezellige dag bij haar gelateria. Lokale artiesten hebben er, volledig kosteloos, hun muzikale talenten ten gehore gebracht. “We hadden de dag verdeeld in 3 momenten, waarop er telkens 40 personen konden komen genieten van onze lekkernijen en natuurlijk de muziek,” vertelt Bettina. “Het idee hierachter was om wat meer positiviteit te creëren onder de mensen en tegelijkertijd een goed doel steunen. En dat is gelukt!” 

Bettina wil graag via HAC Weekblad de zangeressen Andrea Wielockx, Michelle Trautner en Charlotte Belien bedanken, maar zeker ook Hans Stultjens, Jan van Aken en Saagar Jodha die voor de technische en muzikale begeleiding op piano en gitaar zorgden. En natuurlijk iedereen die voor en achter de schermen heeft meegewerkt aan dit initiatief. “Ik ben erg trots dat we een totaalbedrag van 310 euro kunnen overhandigen aan Kom op Tegen Kanker,” vertelt Bettina verder. “Van alle consumpties ging er een halve euro naar het goede doel en dit bedrag werd nog eens aangevuld door extra donaties van de aanwezigen. Bedankt allemaal om mee te helpen, om te komen en om van ons eerste Geluksmomentje een succes te maken!” Voor meer informatie over Mamma Mia Gelateria kijk op www.mammamiagelateria.be