Doe mee aan de rubriek Shop Lokaal! 

REGIO – Je hebt hem vast al eens voorbij zien komen: de nieuwe rubriek ‘Shop Lokaal’. Hierin zet HAC Weekblad iedere week een lokale ondernemer in de kijker met een leuke foto en een korte, maar krachtige tekst om zo jouw winkel of bedrijf nog eens mooi te promoten. 

Het is nu meer dan ooit belangrijk om je te profileren. En HAC Weekblad helpt je daar graag een handje mee. Door je zaak in de kijker te zetten geef je de lezers een positief signaal waardoor ze sneller de stap naar jouw winkel zullen zetten. Ze weten meteen dat je er nog steeds voor ze bent en dat je bedrijf ook tijdens deze vreemde periode aan de weg blijft timmeren. 

Iedereen is momenteel aan het zoeken naar een nieuwe manier van normaal leven en het is daarom extra belangrijk voor jou om ook deel uit te blijven maken van dit ‘nieuwe normaal’. Ontdek zelf de kracht van lokaal en gericht adverteren en neem contact met ons op! HAC Weekblad biedt tal van interessante mogelijkheden aan scherpe prijzen. Mail naar info@hacweekblad.eu of bel naar tel. 0032 11757201. Tot snel!