Nog geen Buurteluur in september 

HAMONT-ACHEL – Gezellig tafelen en tegen een budgetvriendelijke prijs een versbereide maaltijd nuttigen, dat is waar buurtrestaurant Buurteluur voor staat. Helaas is het nog even wachten alvorens je er opnieuw de benen onder tafel kan schuiven. Al sinds maart ligt het buurtrestaurant immers stil omwille van de coronacrisis. Na de zomermaanden voorzag men een heropstart in september, maar deze wordt door de opnieuw verstrengde maatregelen nog even uitgesteld. Van zodra het buurtrestaurant weer nieuw leven wordt ingeblazen, volgt hierover brede communicatie. Kocht jij in maart 2020 een voorverkoopkaart? Dan kan je deze inruilen op een volgende Buurteluur. Wie dat wenst, kan hiervoor ook eerder een terugbetaling vragen. Hiervoor neem je contact op met Bieke Steensels via bieke.steensels@ocmwhamontachel.be of 0032 11 51 05 01.