Winnaars Puzzelbijlage I 

REGIO – In juli bracht HAC Weekblad zijn eerste Puzzelbijlage van dit jaar uit. Met 16 pagina’s vol puzzelplezier werd er door onze lezers volop gezocht naar de juiste oplossingen! En dat wordt beloond want dankzij de vele ondernemers uit de regio die hier hun medewerking aan hebben verleend waren er heel wat mooie prijzen te winnen. Tijd om uit te delen! In totaal ontving de redactie van HAC Weekblad bijna 800 inzendingen. 

Winkelcentrum De Heuvel in Eindhoven stelde 5 keer een shoptegoed t.w.v. €100 beschikbaar. Deze tegoeden zijn gewonnen door: Eefje Derks-van Beek, Lore Segers, Lianne van Overveld, Marcella Wells en Ingrid van der Heijden. Ook de gemeente Weert deelde shoptegoeden uit, 5 personen mogen een cadeaubon t.w.v. €40 in ontvangst nemen, van een Weerter binnenstadondernemer naar keuze. De winnaars zijn geworden: Johan Cuppens, Carola Drieman, Els Meeuwissen, Peter Caris en Diane Cochet. Wie de 15 verschillen kon vinden op de pagina van het Nederlands Steendruk Museum kon ook in de prijzen vallen. De eerste prijs (2 toegangskaarten en een mooi Mucha-pakket) gaat naar Saskia Kooken, de tweede prijs (2 toegangskaarten en een Mucha poster) gaat naar Marleen Schoemans en de derde prijs (2 toegangskaarten) is voor Gerard Gielen.  En dan was er nog NCM en Helmetfashionshop.nl , gespecialiseerd in E-bikes en toebehoren. Stefan Mackus wint dankzij hen een Slokker Penegal Fietshelm!  Celeste, een zaak gespecialiseerd in exclusieve tuinmeubelen, schonk 3 hoptegoeden van €50 te besteden aan teakaccessoires. Deze zijn gewonnen door Heidi Wijnants, Eveline van Hoek en André en Annie vd Broek.  

Het sportabonnement van Sportivo in Budel gaat naar Thomas Linders en het orthopedische hoofdkussen van Cambridge t.w.v. €119 van Slaapcenter Verweijen gaat naar Iris Jansen. Amelie Living in Bergeijk schonk 3 keer een bon t.w.v. €20, die gaan naar Anniek Bernaerts, Jeanne Teeuwen en Karen Fuchs. En Andre Molemans, Rob Kooken en Danny Vanoppen mogen een waardebon van €5 in ontvangst nemen van Triki Hengelsport in Hamont. Riks de Jong, van het bekende reis- en adviesbureau in Budel, bedankt alle deelnemers die zijn Supersudoku hebben ingevuld met een reischeque t.w.v. €50 korting op een vliegvakantie. En wie zijn weg wist te vinden in het doolhof kon bij Luna Land in Lommel een gratis ijsje gaan eten! Wie ook kan gaan smullen van eenijsje zijn Ton Kuiper, Varenka Meeuwissen en Dick Havenaar want die krijgen een cadeaubon te besteden bij IJssalon Pierre in Budel, geschonken door assurantiekantoor Van Hunsel en Govers. 

Alle winnaars krijgen persoonlijk bericht van HAC Weekblad met meer uitleg over hoe ze hun prijs in ontvangst kunnen nemen. HAC Weekblad bedankt iedereen die heeft deelgenomen! We kijken alweer uit naar al jullie inzendingen in 2021!