Scholierenloop op 20 september

SOERENDONK – Op zondag 20 september 2020 is de jaarlijkse loopwedstrijd van Loopgroep Cranendonck bij Sportpark de Braken. Naast de 13e Halve en Kwart Marathon, de 5 km, de 10 Engelse Mijlen is er ook een scholierenloop. Kinderen kunnen nog meedoen aan deze wedstrijd. Dus laat maar eens zien dat jij een partijtje kunt hardlopen! Je kunt in je eentje meedoen, maar nog leuker is het om je vrienden en vriendinnen uit te dagen. Of geef je samen op met je klas of je voetbalteam en kijk dan eens wie de beste is! 

Deelname aan de loopwedstrijd is helemaal gratis en alle deelnemers krijgen een medaille. Redenen genoeg om je snel op te geven! Bij sportpark De Braken is een ronde van 400 meter uitgezet. Meisjes en jongens tot en met 7 jaar (400 meter) starten om 9.50 uur

De 800 meter voor jongens en meisjes van 8 en 9 jaar start om 10.05 uur en jongens en meisjes van 10 t/m 12 jaar die mee willen doen aan de 1200 meter  starten om 10.20 uur.

Inschrijven kan via www.inschrijven.nl tot uiterlijk 13 september 2020! Je kunt je dus niet meer op de dag zelf aanmelden. Op datum 20 september 2020 zie je onze wedstrijd staan.

In verband met het Corona protocol krijgen de deelnemers bij de finish een medaille maar worden er geen bekers uitgereikt. De uitslag is vanaf 21 september beschikbaar op www.loopgroepcranendonck.nl of www.uitslagen.nl Let op! Er mag dit jaar maar 1 ouder/begeleider per kind komen aanmoedigen. We hopen op uw begrip hiervoor.