Hema Volksloop: snelle tijden en een jubilaris

WEERT – Op zondag 6 september stond de 483e “Hema Volksloop” op het programma. Al meer dan 40 jaar kan men elke eerste zondag van de maand hardlopen aan en om de IJzeren man. In deze 40 jaar hebben al meer dan 111.000 lopers meegedaan. Elke keer lopen er diverse nieuwe lopers mee. Ze komen van heinde en verre. Maar ook is er een basis van vaste lopers. Er waren veel snelle tijden. Vooral bij de 7 kilometer mannen werd hard gelopen. Met 25.33 op 7 kilometer zette Wiktor Verkinov ui Mechernich (Duitsland) een scherpe tijd neer. Ook op andere afstanden werd hard gelopen. Kijk hiervoor op www.uitslagen.nl  Waarschijnlijk speelde het mooie loopweer hierbij ook een rol. 

De volgende “Hema Volksloop” wordt gelopen op de eerste zondag in oktober. Dus 4 oktober lopen in Weert bij de IJzeren Man! Deze Volksloop wordt gesteund door Hema, Posno sport, Dennenoord, Erkens Fiets-Techniek en Wertha bieren. Meer info op www.avweert.nl

Foto 1. Sonja van Melick 150 deelnames.

Andere foto`s sfeerbeelden van de loop.