Beeldenexpositie Beeldhouwers Collectief Buulderberg

BUDEL – Op 19 en 20 september verzorgt het Beeldhouwers Collectief Buulderberg (BCB) een expositie in de sfeervolle St Teuniskapel aan de Altweerterkapelstraat 6 in Weert.

De openingstijden zijn dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

Het BCB is een groep mensen  met een gezamenlijke passie: beeldhouwen. 

Het collectief is 24 jaar geleden opgericht en bestaat dus nog steeds, zij het in afgeslankte vorm. De resultaten van hun werk willen ze graag weer een keer laten zien. De kunstenaars zijn vrijwel permanent aanwezig en zullen u met plezier (onder het genot van een glaasje) iets meer over hun creaties vertellen, als u dat wenselijk of plezierig vindt. Er wordt gezorgd voor een corona-veilige omgeving volgens de geldende voorschriften. Er zijn ongeveer 50 beelden te bewonderen van uiteenlopende materialen en diverse kunstzinnige interpretaties. De deelnemers aan deze beeldenexpositie zijn: Marion Bergmans-de Goey, Ton van Kessel, Piet Neijssen, Herman Nouwen en Rein de Werdt.

Foto een werk van Marion Bergmans-de Goey

Beeld van Piet