FC Cranendonck sluit bekertoernooi af

CRANENDONCK – Na een slordig begin van FC Cranendonck, waarin SSE een mooie kopkans niet benutte, werd FC Cranendonck steeds sterker. Met mooi combinatievoetbal kon FC Cranendonck zich al enkele kansen creëren. De toeschouwers moesten tot de 30e minuut wachten voordat er gescoord werd uit een snelle aanval over rechts. Daan Driessen gaf vanaf de achterlijn een harde voorzet die onder druk van spits Ralph van Meijl door een SSE verdediger in eigen doel gewerkt werd: 0-1. Hierna was FC Cranendonck heer en meester op het veld. Dat resulteerde al na enkele minuten in een volgende treffer. Ralph van Meijl kon met een leep balletje Guus Teunissen alleen voor een leeg doel zetten: 0-2. Af en toe liet SSE met snelle counters zien dat het ook nog mee deed. Zo ook in de 40ste minuut, waar een lage voorzet maar net door de SSE spits werd gemist. FC Cranendonck kwam hier even goed weg. Even later werd de wedstrijd al beslist. Na snelle aanval van FC Cranendonck kon Daan Driessen vanaf de 16 meterlijn uithalen en de SSE doelman kansloos laten. De 0-3 ruststand was daarmee een feit. Na de pauze leek FC Cranendonck even te verslappen. Hiervan kon SSE profiteren. In de 63ste minuut verscheen de SSE spits na een mooie steekbal helemaal alleen voor doelman Tom van Happen. De aanvaller scoorde de 1-3. Voor veel spanning zorgde deze goal niet. Fc Cranendonck bleef er lustig op los combineren en had de wedstrijd volledig in zijn grip. Eerst werd de lat nog geraakt na een mooi schot van Driek van de Vorst maar in de 72ste minuut was het dan toch weer raak. Een combinatie over vele schijven mondde uit in een steekbal op Ralph van Meijl die alleen voor de doelmanzijn doelpunt kon meepakken:1-4. Het slotakkoord zagen we in de 75ste minuut. Na een balletje diep op Ralph van Meijl zagen we een SSE verdediger een uiterste poging doen om de bal weg te trappen. Helaas voor hem belandde deze bal in zijn eigen doel en kon de eindstand op het scorebord, 1-5.

Foto Hennie Roosen