Klaar voor iets moois? 

GELDROP – Direct bij binnenkomst is de goede sfeer voelbaar. Een ieder is verrast over de veelzijdigheid en artistieke vormgeving van de kunstobjecten, tentoongesteld op 250 m2. Schilderijen, assemblages, beelden van brons, glas, keramiek ontlokken bij de kijker zeker één keer ‘dat vind ik mooi!’.  Een gevarieerde kijk door de diverse kunstdisciplines, variërend van realistisch tot abstract maken de exposities voor een ieder interessant. 

Steekwoorden voor de huidige KunstXpositie #32 (t/m 25 okt.) zijn: ‘stilleven’, ‘verstild leven’ en ‘uit het leven gegrepen’. Een aanrader!

Galerie De Ruimte vindt dat kunst bereikbaar moet zijn voor iedereen. 

We bieden de kunstliefhebber volop mogelijkheden dát kunstwerk te vinden (en wellicht aan te schaffen) waar het hart sneller van gaat kloppen.  Om je verder te laten zien en horen hoe boeiend, uitdagend en verrassend de kunst is, organiseren we lezingen over kunstgeschiedenis en workshopspecials. 

Galerie De Ruimte is een galerie met inhoud en kwaliteit. Voor jong en oud. Voor ieder budget. Professioneel, gedreven en nét even anders. Ben jij klaar voor iets moois?

Dan moet je beslist eens verder op de website van Galerie De Ruimte rondneuzen.
Of nog leuker: Kom langs in de galerie in Geldrop (bij Eindhoven). 
Wij en de bezoeker houden ons vanzelfsprekend aan de Covid huisregels.

Galerie De Ruimte | Molenstraat 2 | Geldrop
info@galeriederuimte.nl | www.galeriederuimte.nl | rolstoeltoegankelijk | gratis parkeren

Foto Een werk van Rob van Es