PreSention Nieuwe kledingleverancier voor Ledûb Volleybal

BUDEL – Per 1 september 2020 is Ledûb Volleybal een overeenkomst aangegaan met PreSention uit Budel, voor de levering van wedstrijdkleding aan de club.  Ivo Verdonschot, eigenaar PreSention, gaf hierbij aan dat dit perfect past bij de nieuwe ontwikkelingen binnen zijn bedrijf op het gebied van sportkleding en teamwear, gericht op verenigingen en clubs. 

PreSention is niet geheel nieuw binnen de volleybalvereniging, zo leverden zij in het verleden ook al (o.a.) shirts aan de volleybal toernooi commissie. Voor Ledûb Volleybal zal zij een website ontwikkelen waarop de leden volleybal kleding en accessoires gemakkelijk en snel (lokaal!) kunnen bestellen. Ook zal zij samen met Ledûb Volleybal de gehele dienstverlening rondom logistiek, voorraden, assistentie bij bestellen, passen etc. custom made gaan inregelen. Als club zijn wij blij een sportkleding leverancier gevonden te hebben in Budel. PreSention is gelegen aan de Instraat 22 te Budel, tel. 0031 495 595074.

Op bijgaande foto Lieke Das en Myrthe Engelen van de kledingcommissie van Ledûb Volleybal samen met Ivo Verdonschot  van Presention