Succesvolle infoavond Riks de Jong 

BUDEL – Op maandag 7 september organiseerde Reis en Adviesbureau Riks de Jong uit Budel een informatieavond. Het onderwerp: de luxe privé safari reizen doorheen in Zuid-Afrika 2021. Tal van geïnteresseerden hadden die avond een tafeltje gereserveerd in de zaal van LUST, waar de informatieavond werd gehouden. Zoals iedereen van Riks gewend is, vertelde hij vol enthousiasme over de reizen naar Zuid-Afrika, die gepland staan in maart en november 2021. Riks biedt deze reizen aan in samenwerking met Makutsi Safari Springs, een kleinschalige safari Lodge opgericht door de familie Weber, een park dat vele verblijf mogelijkheden biedt in combinatie met safari’s en tal van andere activiteiten. Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem contact op met Riks de Jong via riks@btts.nl of maak een afspraak via tel. 0031 495 494908. 

Fotocredit: Harm van Leuken I Foto Hammie