Verspaandonk Mode, voor hem en haar 

BUDEL – Behalve de uitgebreide basiscollecties voor zowel dames als heren, heeft Verspaandonk Mode nu de winkel al weer vol hangen met de nieuwste najaarsmode die een bezoek aan de winkel zeker de moeite waard maken. Zo wordt u als klant in een corona veilige omgeving ontvangen met een gratis kopje koffie of thee, u kunt er rekenen op een correct en professioneel advies van de fashion professionals en waar nodig kan er gebruik gemaakt worden van de gratis vermaakservice. “We hebben een persoonlijke service hoog in het vaandel staan,” aldus Natasja die samen met haar man Edwin de winkel runt. “In onze collecties volgen we altijd de nieuwste trends en we zorgen er voor dat er ook voor u een mooi aanbod in de winkel te vinden is.” “Binnen enkele weken (nog even geduld) bieden wij een nog vele malen groter aanbod van nog meer merken via onze nieuwe online webshop aan, volg ons alvast op onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven: Onlinefashionstore.nl

Verspaandonk Mode

Markt 1 in Budel

www.verspaandonkmode.nl

www.onlinefashionstore.nl

Facebook: Verspaandonk Mode Budel