Word vrijwilliger als gastvrouw of gastheer!

SOERENDONK – Het dorpstrefpunt Zurrik is op zoek naar een nieuwe gastheer en/of gastvrouw. Het doel van het dorpstrefpunt is op een laagdrempelige manier de leefbaarheid te verbeteren. Het is een plek voor iedereen. Niet alleen een plek voor ouderen, maar ook voor jongeren. Door jouw inzet als vrijwilliger zorg je er voor dat Soerendonk weer een stukje mooier wordt.  Als gastvrouw- of heer maak je de ruimte klaar voor ontvangst en heet je de gasten welkom. Je schenkt ze een kopje koffie of thee in en helpt ze indien nodig met hun activiteit. Gedurende het dagdeel staat het je vrij om deel te nemen aan activiteiten of een gezellig praatje te maken met onze gasten. Na het afscheid nemen van de gasten zorg je er voor dat Den Donck weer gereed is voor andere verenigingen. De dag is in overleg. Voor meer informatie neem contact op met Rietje Boelens via tel. 0031 615347137.