Passe-partouts Lexke Theatercafé, uitverkocht!

BUDEL – Maandag 7 september is Lexke Theatercafé gestart met de verkoop van passe-partouts. Het concept van Lexke Theatercafé is dat we een café-opstelling hanteren, dat wil zeggen voor iedereen een zitplaats, of aan tafels met stoelen of aan hoge tafels met barkrukken. In Coronatijd is een aantal aanpassingen gemaakt. Gelukkig beschikt De Borgh over een grote cultuurzaal waardoor het voor Lexke Theatercafé mogelijk is om dit concept vast te houden.  Omdat we de gehele zaal gebruiken (zolang Corona dit van ons eist) kunnen we toch ongeveer hetzelfde aantal bezoekers verwelkomen. Dat de mensen vertrouwen hebben in deze aanpassingen, bleek op maandag 7 september. Lexke Theatercafé kan met trots vertellen dat door de verkoop van passe-partouts de voorstellingen van 10 oktober en 14 november zijn uitverkocht. Voor deze voorstellingen zijn dus geen losse kaarten meer beschikbaar.

De tweede helft van november gaan we starten met de verkoop van kaarten voor de Oudejaarsconference van We Méle. We Méle zal de Oudejaarsconference minstens  twee keer op de planken brengen dus hiervoor zijn zeker nog kaarten beschikbaar. Ook worden  dit seizoen nog losse kaarten verkocht voor de voorstelling Buulse Gasten vertellen… 

op 8 en 9 mei 2021. Met de verkoop van deze kaarten starten we begin april 2021.

Dit zal worden aangekondigd in de media, de site van Lexke Theatercafé en Facebook.

Op https://twitter.com/LexkeTheater en Facebook zijn de laatste activiteiten van het theatercafé bij te houden.