Lang zal je leven met Bastiaan Ragas

VALKENSWAARD – Bastiaan Ragas wordt dit theaterseizoen 50 jaar en viert daarom op zaterdag 26 september in Theater De Hofnar zijn verjaardag. Hij nodigt zijn 100 beste vrienden uit voor een avond lachen, huilen en dansen tegelijk. Jij hoort daar zeker bij!  

Zijn eerste solovoorstelling voor 100 van zijn beste vrienden. Zanger, entertainer, columnist, boyband zanger en musicalster Bastiaan Ragas wordt dit theaterseizoen 50 jaar. Althans dat hoopt hij. Nu, zeker nu, wil hij dat vieren. En dus geeft hij een verjaardagsfeestje. Een avond vol echte verhalen, foute grappen, liefde en heel veel heerlijke muziek. Het wordt een mooi feest met echte, ongemakkelijke en mooie verrassingen. Want alleen met vrienden kan je lachen, huilen en dansen tegelijk. Ragas weet als geen ander het publiek te betrekken en er een subtiele mix tussen theater, cabaret, show en persoonlijke ontboezemingen van te maken.

“Cabarettheater, brute ironie en onbeschaamd, Ragas kan entertainen.” – De Volkskrant

Bestel jouw kaarten via hofnar.nl. Heb je vragen, bel dan naar de kaartverkoopbalie (maandag tot en met vrijdag 13.00-17.00 uur) tel. 0031 40 2074020 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl

Foto Bastiaan-Ragas