Rood-Wit’67/Plus komt tekort tegen sv Budel

BUDEL-DORPLEIN – Rood-Wit’67/Plus 1 heeft in haar derde en laatste wedstrijd om de KNVB beker tegen 3e klasser sv Budel een nederlaag geleden van 1–5. Zoals de uitslag al doet vermoeden was het een terechte nederlaag.

De Roodwitters begonnen goed aan de wedstrijd en hadden het eerste kwartier het betere van het spel en wisten toen ook twee kansen te creëren. Eerst werd een goed genomen vrije trap gestopt door de sv Budel-doelman Don Driessen. Even later kwam sv Budel goed weg na een schot van Tom Ras. De bal (geschonken door De Gebruikte Meubelhal Hamont van Charles Aarts) ging tegen de lat. Na een kwartier nam sv Budel het initiatief over en werd steeds gevaarlijker en wist al snel drie maal te scoren. Voor rust deed Rood-Wit’67/Plus nog iets terug door een terecht gegeven penalty te benutten door Geert Compen (ruststand 1–3). Na de theepauze was sv Budel duidelijk de betere partij en liep uit naar 1-5. Zondag staat de eerste competitiewedstrijd op het programma. Om 14.30 uur speelt Rood-Wit’67/Plus 1 tegen SVSH 1. De toegang is gratis. De wedstrijdbal is geschonken door supporter Pierre Clement.