Budels gilde actief op vele fronten

BUDEL – Zoals vorige week al aangekondigd zit de vakantieperiode voor het Budelse gilde er weer op. Op vele fronten worden activiteiten ontplooit of is zijn er bezigheden. Zo zijn de eerste aanmeldingen via Sjors sportief binnengekomen en is er al fanatiek gevendeld en ook de eerste tamboer is voorzichtig komen kijken. We hopen dat anderen deze voorbeelden zullen volgen. Verder is er door een aantal leden stevig geklust in en aan De Vaandrig. Daar blijft altijd werk en gaan de handjes regelmatig uit de mouwen. Het was maandag dan ook een goed moment om op 1,5 meter afstand toch een keer samen te proosten op de Brouwerij die haar verjaardag vierde. Komend weekend gaan de handen ook weer uit de mouwen als een aantal van onze leden aan de slag gaan in het kader van de Clean Up Day. Bij de gedachteniskapel zal een afvaardiging namens het gilde aanwezig zijn om de herdenking van onze bevrijding in afgeslankte vorm toch nog een beetje op te luisteren. Zondag wordt er weer gerepeteerd door de tamboers en bazuinblazers. Alle kans om dus een keer keer te komen kijken. Dat kan ook op de maandagavond vanaf ongeveer 19.30 uur. Kijk ook eens op www.sintjorisgildebudel.nl, bel gerust een keer naar 0495 430250 of stuur een mail naar info@sintjorisgildebudel.nl als je meer wilt weten of vooraf je komst wilt aanmelden.