Wandeling natuurvrienden heemkundekring

HAMONT – Op zondag 20 september gaan de natuurvrienden van heemkundekring “De Baronie van Cranendonck” wandelen in natuurgebied Grote Haart en Warande in Hamont-Achel. Tijdens de wandeling wordt, in verband met besmettingsgevaar met het coronavirus, 1,5 meter onderlinge afstand gehouden. Vertrek zoals elke derde zondag van de maand om 9.30 uur vanaf het parkeerterrein bij het Schepenhuis te Budel (Blokker). Verplaatsing per auto van Budel naar het startpunt fit-o-meter gebeurt bij voorkeur individueel. Bij meerijden is het aantal personen in de auto maximaal twee. Deze personen moeten dan beiden een mondkapje dragen (RIVM bepaling). Behalve mensen die ziekteverschijnselen vertonen is iedereen van harte welkom om deel te nemen. Lidmaatschap van de Heemkundekring is niet vereist maar strekt wel tot aanbeveling.

Tot zondag!