Thema Gezondheid Centraal in HAC Weekblad

Het thema Gezondheid is vandaag meer dan ooit aan de orde. Eerder dit jaar stond de hele wereld plots voor een gigantische probleem dat de gezondheid van de mensheid bedreigde en dit nu nog steeds doet. De onvoorspelbaarheid van Covid 19 zorgt bij veel mensen voor onzekerheid en ongerustheid. Hoe we ons kunnen wapenen tegen dit virus is nog niet bekend, maar er zijn wel maatregelen die we kunnen toepassen om onszelf en anderen beter te beschermen tegen deze ziekte. Denk aan afstand houden van elkaar, regelmatig de handen wassen en ontsmetten en het dragen van een mondmasker op drukke en slecht geventileerde plaatsen. We doen wat we kunnen, maar misschien kunnen we ook door middel van onze voeding, onze ‘mindset’ en het fitter maken van ons lichaam ook beter weren tegen infecties, virussen, ziektes,… Middels deze Special geeft HAC Weekblad je graag enkele tips & tricks om je immuniteit een boost te geven en je lichaam zo hopelijk resistenter te maken.