De sprookjesachtige kindervoorstelling “Op zoek naar de schat”

BUDEL – Op 4 oktober organiseert De Borgh een magische kindervoorstelling. Eigenlijk hadden we de schat al willen zoeken in het voorjaar, maar daar heeft Corona helaas een stokje voor gestoken. Op 4 oktober gaat het echt gebeuren. 

De Borgh heeft alle voorzorgsmaatregelen genomen om de kinderen en hun ouders veilig te kunnen ontvangen. De Borgh beschikt over een nieuwe zaal met de juiste luchtventilatie en alle ruimte om de anderhalve meer afstand te kunnen bewaren. De magische en vrolijke kindervoorstelling “Op zoek naar de Schat” is een schitterend uniek verhaal waarin Aires Hovens met alle kinderen op zoek gaat naar de schat. De schat in dit verhaal staat symbool voor de kracht om op jezelf te vertrouwen en in jezelf te gaan en blijven geloven, om je dromen achterna te gaan, ondanks dat er moeilijkheden op je pad kunnen komen. De ware schat moet je in jezelf vinden. Het is belangrijk dat kinderen hiermee leren op zichzelf te vertrouwen en in zichzelf leren geloven om hun dromen waar te maken.

Een klein tipje van de sluier over het verhaal van Aires: Op een dag vindt Aires een geheimzinnige schatkaart. Hij besluit de schatkaart te volgen; de kaart leidt Aires naar de diepste, donkere hoeken van het bos, waar de oude Tovenaar woont. Tot Aires grote verrassing vertelt de oude Tovenaar hem dat Aires zelf ook een echte tovenaar kan worden. Maar dat kan alleen als Aires dat echt wil…. Zal het Aires lukken de echte, oude Tovenaar zover te krijgen dat hij Aires en de kinderen wil leren om een echte Tovenaars te worden? Zullen zij de ware schat, die in hen zelf verborgen ligt, weten te vinden?

Hoe dit af gaat lopen wordt allemaal duidelijk tijdens de voorstelling. Het is niet alleen spannend en educatief, maar de kinderen mogen ook allemaal meehelpen om van Aires een echte tovenaar te maken. Dit sprookjesachtige verhaal spreekt alle kinderen aan die dromen om te kunnen toveren. Dus kom naar de Borgh, zorg dat je erbij bent op 4 oktober.

De voorstelling duurt 50 minuten en is bedoeld voor kinderen van 4 tot 9 jaar.

Op zondag 4 oktober worden 3 voorstellingen gespeeld.

11.00 uur  Voorstelling 1

13.30 uur  Voorstelling 2

16.00 uur  Voorstelling 3  

Tickets zijn verkrijgbaar via onze website www.deborghbudel.nl tot 12 jaar 3€ en vanaf 12 jaar 5€