L&E Cooking Ware, voor al uw keukengerei 

NEERPELT – Welkom in de ruime, overzichtelijke winkel van L&E Cooking Ware, waar al uw keukendromen waarheid worden! Met een uitgebreid assortiment aan keukengerei, bakbenodigdheden, messen, potten- en pannensets, decoratie,… is L&E Cooking Ware hét adres voor iedereen die graag tijd doorbrengt in de keuken. Lotte en Wouter ontvangen u graag! “De nieuwe collecties zijn momenteel volop aan het binnenkomen,” vertelt Lotte. “En dit jaar verrassen we onze klanten met een heuse Open Deur Week! Van 21 tot en met 26 september geven we 10% korting op bijna het volledige assortiment!” Blader dus ook snel eens naar pagina … voor meer informatie! Bovendien is L&E Cooking Ware volledig coronaproof, alle maatregelen worden er op de voet gevolgd om zo de klanten in alle veiligheid te ontvangen. 

L&E Cooking Ware 

Kloosterstraat 11 bus 1

3910 Neerpelt

Facebook: L&E Cooking Ware 

  • Foto