Pool de France Prijsuitreiking

HAMONT-ACHEL – Na drie weken Tour de France is er ook een einde gekomen aan de Pool de France competitie van HAC Weekblad. Teun Bax mag zich met recht een Tour-kenner noemen want het team van Tour-de-France wielrenners dat hij samenstelde verzamelde maar liefst 721 punten. Dat is maar één puntje meer dan de nummer 2, Bets. Kevin Bruijnaers en Anny Bax eindigden op de derde plaats. Zij hadden 707 punten gescoord. Jeroen Blokx maakte de top 5 compleet.

Voorgaande jaren nodigde HAC alle winnaars uit tijdens een gezellige uitreiking, maar dat was dit jaar een beetje anders. Nu werd enkel de top vijf van het klassement uitgenodigd op het kantoor van HAC Weekblad om een keuze te maken uit het prijzenpakket. Zij hebben hun prijs in ontvangst genomen. Natuurlijk met de mondkapjes, op afstand en met inachtneming van alle andere regels. Teun Bax mocht als eerste een keuze maken uit het pakket. Hij ging voor de schitterende Samsung UHD TV t.w.v. €1199,00 die beschikbaar was gesteld door Expert Nederweert! Bets koos voor de Mio Fietsnavigatie t.w.v. €259,95 van Fietswereld Vlassak. Anny Bax nam het sportabonnement van Sportivo. Kevin Bruijnaers is zeer content met de Thule fietsendrager t.w.v. €345,00 (ook van Fietswereld Vlassak). En Jeroen Blokx gaat ook voor het sportabonnement, maar dan van Fitlife in Budel. 

De overige winnaars moeten per mail de prijs van hun voorkeur doorgeven. Zij kunnen deze prijzen dan ophalen tijdens kantooruren van HAC Weekblad. In geval van een gelijkspel zal een eerlijke hand van het HAC-personeel uitloten wie welke prijs ontvangt. 

Dan hadden we nog prijzen voor het sprint- en bergklassement. Het sprintklassement is gewonnen door Judith Koning met haar team ‘schaafwondje’. Judith scoorde 401 punten en wint daarmee een cadeaubon van Cyclewear van 130€. 

Het Bergklassement ging naar Jordi Valkenburg met het team De Valkenburgers. Ook hij wint een een cadeaubon van Cyclewear van 130€.

Tenslotte hebben we nog 5 vlaaien voor de 5 laatsten van het klassement. Zij hadden de pech dat de door hun gekozen renners niet over de benodigde vorm beschikten om in te punten te rijden 😉 Deze vijf zijn…Luc Cox, J. Langers, Arnoud Stevens, Willy Heesterbeek en Angeline. Zijn zijn al op de hoogte gesteld. Zij kunnen bij HAC Weekblad een tegoedbon ophalen voor een vlaai van Bakkerij Rooymans.

Hopelijk hebben we op deze manier toch iedereen gelukkig kunnen maken met de prijzen. Jammer genoeg is er dit jaar dus geen leuke grote groepsfoto en tijd om samen een drankje te drinken. Maar toch, als we nu even doorzetten kan het volgend jaar misschien allemaal wél weer!