Najaarsactie Sam’s Kledingactie bestemd voor Ethiopië

MAARHEEZE – Ieder voorjaar en najaar organiseert Sam’s Kledingactie een aantal speciale landelijke actiedagen, om zo extra veel kleding op te kunnen halen voor het goede doel. Deze keer is er gekozen voor hulp aan Ethiopië voor het verkrijgen van schoon water en sanitair.

De honderden vrijwilligers van Sam’s Kledingactie zamelen, grotendeels, het hele jaar door kleding en schoenen in voor het goede doel. Zij doen dit vanuit een depot aan huis of bij een bedrijf, school of kerk.  Van zaterdag 3 tot en met donderdag 8 oktober kunt u in Maarheeze uw herdraagbare kleding en schoenen inleveren bij mevrouw Rijkers aan de Vogelsberg 31 en bij de heer van Velzen aan de Kerkstraat 5. Zij nemen op deze dagen graag uw  goederen in ontvangst. Voor meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie, de projecten die zij ondersteunen en over wat er wel en niet mag worden ingeleverd kunt u terecht op www.samskledingactie.nl