KV-Omheiningen, meer dan afsluitingen alleen

HAMONT-ACHEL – KV Omheiningen is gespecialiseerd in het produceren, plaatsen en leveren van omheiningen, weidepalen, poorten maar ook speeltoestellen en tuindecoraties. Met een eigen atelier, een eigen leveringsdienst en een erg scherpe prijs-kwaliteitsverhouding is KV-Omheiningen dé partner voor zowel particulieren als handelaars. In de showroom aan de Bosstraat te Hamont is iedereen welkom om de vele mogelijkheden van KV Omheiningen te ontdekken. 

Zaakvoerder Kevin Vaesen: “Wie op zoek is naar een afsluiting of een poort, uit hout vervaardigd, moet zeker eens een kijkje komen nemen. Alles kan door ons van A tot Z in orde gemaakt worden, Denk aan de levering en plaatsing.” En KV-Omheiningen is meer dan afsluitingen alleen. Zo ben je er ook aan het juiste adres voor de aankoop van losse materialen en constructie tuinhout. Denk aan planken en palen, steigerhout en betonproducten zoals betonpaaltjes  en -platen. Draadafsluitingen behoren evenzeer tot de mogelijkheden. En om het pakket compleet te maken is iedereen hier aan het juiste adres voor afsluitingsmaterialen allerhande. “Ook hebben we een groot aanbod weidepalen met o.a. creosoot palen die gebruikt kunnen worden voor paardenafsluitingen en dergelijke.” 

Kevin vult aan: “Dankzij ons eigen atelier kunnen we alles volledig naar wens fabriceren. En niet enkel particulieren kunnen hier terecht, handelaars zoals tuinaanleggers en aanbieders van hekwerken kunnen eveneens beroep doen op KV Omheiningen voor goede producten aan een scherpe prijs!” In het eigen atelier kan alles perfect op maat gemaakt worden. “Samen met de klant bespreken we de ideeën en de wensen en dan gaan we aan de slag. Omdat alles in eigen productie gebeurt, kunnen we een scherpe prijs aanbieden! Bovendien is het geen enkel probleem om alles van A tot Z te regelen. Dit gaat dus verder dan productie alleen, want ook de levering en de plaatsing kan in orde gemaakt worden. Voor de levering hebben we een vrachtwagen met kraan ter beschikking.”  

Voor de aankleding van uw tuin kan er gekozen worden voor een kwalitatief speeltoestel of een tuindecoratie zoals een picknicktafel, een zitbank of een houten bloembak. KV-Omheiningen kan alles naar wens voor u bestellen, en eventueel ook leveren en plaatsen. 

Nieuwe webshop: www.kv-omheiningenshop.be 

Omdat ook KV-Omheiningen op zoek is gegaan naar nieuwe, veilige manieren van verkopen, werd er eerder dit jaar een gloednieuwe webshop ontwikkeld! Via deze webshop zijn alle producten (denk aan betonproducten, tuinpoorten, vierkante en ronde palen, hekwerken, paardenafsluitingen, construcitehout,…) te bestellen. Via een simpel menu kan je een bestelling plaatsen en je wensen doorgeven. Alles kan perfect geleverd worden of je kan de materialen zelf komen ophalen in de winkel aan de Bosstraat in Hamont. 

De showroom van KV Omheiningen is gelegen aan de Bosstraat 153 in Hamont. Van dinsdag tot en met vrijdag kan iedereen er een kijkje komen nemen tussen 9.00 uur en 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag is de showroom geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur. Uiteraard wordt er tevens op afspraak gewerkt. Een afspraak maken kan via tel. 0032 485925598 of via info@kv-omheiningen.be Voor meer informatie surf naar www.kv-omheiningen.be