Ans en Wilma verplaatst naar De Posthoorn

Uitstel is geen afstel! Het bewijs hiervan is ‘Ans & Wilma verdwaald’, een familievoorstelling voor jong en oud. Omwille van corona werd de voorstelling van midden maart eerst verplaatst naar eind augustus en vervolgens naar komende woensdag. Bovendien kan de voorstelling omwille van het slechte weer niet buitenshuis doorgaan zoals de bedoeling was. In plaats daarvan gaat dit toneel door in De Posthoorn.

‘Ans en Wilma verdwaald’ vertelt het verhaal van twee vriendinnetjes die dringend toe zijn aan vakantie. Tijdens een caravanreisje door het bos raken ze de weg kwijt. Ze zijn verdwaald, door Wilma zegt Ans, door Ans zegt Wilma. Tijdens hun zoektocht naar de uitgang raken de dames verstrikt in herkenbare conflicten op kinderformaat. Hoe stoer is Wilma eigenlijk als het donker wordt? Wat ruist er door het struikgewas? Kan de bange Ans wel slapen in het donkere bos? En hebben de dames wel genoeg boterhammen met pindakaas voor onderweg? Overleeft hun hechte vriendschap dit spannende avontuur? 

Tijdens deze leuke familievoorstelling komen thema’s zoals jaloezie, pesten, afscheid nemen en verliefd zijn aan bod. De Nederlandse actrices Ariane van Vliet en Alice Reijs nemen de toeschouwer al kibbelend en kwetterend mee in hun vrolijke en prettig gestoorde wereld. Een wereld die garant staat voor humor, ontroering en prachtige liedjes.

De familievoorstelling ‘Ans en Wilma verdwaald’ vindt plaats op woensdag 30 september 2020 om 14.00 uur in De Posthoorn. Tickets (VVK: € 5 // Kassa: € 6) zijn verkrijgbaar aan de balie van het UiTpunt zowel in Hamont als in Achel en via www.hamont-achel.be/aha